Activiteiten

De Activiteitencommissie van Aqua’68 organiseert jaarlijks diverse activiteiten voor haar leden, zoals bijvoorbeeld de zwemvierdaagse, het Sinterklaasfeest voor de jongere zwemmers en een nieuwjaarsopening voor de oudere leden (ook voor volwassenen). De activiteiten worden via onderstaande agenda en per e-mail aangekondigd. Je kunt je dan opgeven op de wijze die is aangegeven in de aankondiging in de e-mail. Het organiseren doen wij met veel plezier en vinden het leuk om te zien dat leden actief meedoen met de activiteiten.

De activiteitencommissie bestaat momenteel uit de volgende leden:

  • Sanne ‘t Hooft (kader Opleidingen (ook bestuurlijk), kader Trimzwemmen en lid Waterpolo)
  • Dian Blomsma (lid Waterpolo)
  • Marloes Dalemans (ouder sectie Opleidingen)
  • Emma Verbeek (lid Waterpolo)
  • Jolanda Smit (ouder secties Opleidingen en Wedstrijdsport).

Agenda

Wanneer Activiteit Waar Voor wie Sluitdatum Meer informatie/ uitnodiging
15 tm 18 oktober 2018 Zwem4Daagse De Bonte Wever Alle leden van Aqua’68 en 1 introducé die een zwemdiploma heeft 8 oktober 2018 Meer informatie

Foto’s

Foto’s van diverse activiteiten die Aqua’68 heeft georganiseerd staan op de fotopagina van deze website en op de Facebookpagina van Aqua’68.

Aanmelden en afmelden activiteit

Wil je je voor een activiteit aanmelden of heb je een vraag of opmerking over activiteiten? Dat gaat simpel door onderstaande gegevens in te vullen en deze te versturen.

Activiteit

Aanmelden activiteit

Voor het afmelden voor een activiteit alsmede het stellen van vragen, kunt u ook mailen naar activiteitencommissie@aqua68.nl.