Aqua’68 wint de grote Paragon wisselbokaal

IMG_2694Op zaterdag 31 oktober nam Aqua’68 deel aan het Paragon zwemtoernooi in Winschoten. Iedere deelnemer aan dit zwemtoernooi kon medailles behalen op de individuele zwemslagen én er werd gestreden om de beste zwemvereniging. Deze kon naast een beker ook het grote Paragon wisselbokaal behalen.

Zoals de trainer tijdens de wedstrijd aangaf “De zwemmers zwemmen snel en/of zwemmen technisch beter dan voorheen” bleek duidelijk uit de tijdnotities! Naast dat er ontzettend veel medailles zijn behaald, zijn er ook heel veel persoonlijke records gezwommen. Een geweldige prestatie van iedereen!

Aqua’68 had als team continu de 2e plaats achter GZVW. Bij de laatste tussenstand was de achterstand in seconden teruggelopen naar slechts 5 seconden. En bij de eindstand…Aqua’68 is 1e geworden met GZVW als 2e met een achterstand van 9 seconden! En daarmee behaalde Aqua’68 als team een mooie beker en de grote Paragon wisselbokaal. Iedereen van harte gefeliciteerd met het behalen van dit succes!

En belofte maakt schuld. Hoofdtrainer Pepijn beloofde een MC Flurry bij de MC Donalds te zullen trakteren als Aqua’68 als team 1e zou worden…

IMG_2692IMG_2491IMG_2691IMG_2697