Geef je nu op voor de zwemvierdaagse bij Aqua’68

Het is weer zover! De zwemvierdaagse 2015 staat voor de deur. Van maandag 28 september t/m donderdag 1 oktober wordt er gezwommen van 19.00 tot 20.00 uur, behalve op woensdag dan begint het om 19.15 uur. Vraag een vriendje, vriendinnetje, broertje, zusje of zelfs een van je ouders om mee te doen.

Alle leden van Aqua68 mogen meedoen en iemand meenemen (die wel een zwemdiploma heeft). Niet opgeven = niet zwemmen. Niet wedstrijdzwemmers t/m 7 jaar moeten 500 meter per avond zwemmen, oudere zwemmers dan 7 jaar moeten een afstand van 750 of 1000 meter per avond afleggen.

Meedoen kost 5 euro per persoon. Betalen kan maandag 28 september om 18.30 uur in de hal van het zwembad. Natuurlijk krijgen de deelnemers een mooie medaille na afloop.

Opgeven kan voor 21 september via de mail van de activiteitencommissie: activiteit-aqua68@hotmail.com. Graag je naam, leeftijd en de afstand die je elke avond wilt zwemmen doorgeven in de mail. Of geef je op via onze activiteitenpagina.

Ouders die willen helpen met het tellen van de baantjes kunnen zich opgeven via de mail met naam en telefoonnummer of de site.

Let op!!! In de week van de zwemvierdaagse is dus geen training voor wedstrijdsport en zwemmend redden op deze tijden !!!

 

Alvast bedankt voor je opgave en tot ziens bij de zwemvierdaagse!!