Een zeer spannende dames finale tijdens de Clubkampioenschappen

Een zinderende dames finale, de een na laatste wedstrijd tijdens de Clubkampioenschappen! Met het oog lastig te zien wie er als eerste en tweede het eindpunt raakte. Was het nou Sarah Bruggenkamp of toch Arianne de Vries? Op basis van de beoordeling van de officials en tijdwaarnemer bleek dat Arianne net een fractie van een seconde sneller was dan Sarah.

Anders dan bij de finale van de dames was er bij de finale van de heren een duidelijke winnaar. Joël Pinkster raakte als eerste het eindpunt aan, gevolgd door Marc Hoogeveen.

Arianne de Vries en Joël Pinkster mogen zich Clubkampioenen van het seizoen 2016-2017 noemen, van harte gefeliciteerd!

Door alle deelnemers van de Clubkampioenschappen is er ontzettend goed en keihard gezwommen. Iedereen mag trots zijn op zijn of haar prestaties. De zeer geslaagde middag werd afgesloten met een heerlijk buffet van eigen gemaakte gerechtjes.

Aan alle mensen, die meegeholpen hebben om de kampioenschappen weer een succes te laten zijn, gaat onze dank daar uit; de ZwemCommissie, jury, alle andere vrijwilligers en natuurlijk niet te vergeten, alle zwemmers. Met z’n allen maakten we de clubkampioenschappen van 2017 weer een groot succes!

Meer foto’s en video’s van de Clubkampioenschappen zijn te vinden op onze Facebook pagina.