Ruime winst H2 bij GSZC de Walvisch

Onderstaand het wedstrijd verslag van de Walvisch
Afgelopen zaterdag was de eerste Walvisch dag waarop alle teams een thuiswedstrijd speelden. De middag werd afgetrapt door de Eredivisie jongens onder de 15. Zo konden wij ons, voorafgaand aan onze eigen wedstrijden, laten inspireren door de jonge talenten van Regio Noord, Zpc de Hof & Schuurman BZC. De eindstand van deze wedstrijd was 6-12 in het voordeel van ZPC de Hof/Schuurman BZC.
De eerste Walvisch wedstrijd werd gespeeld door Heeren van II, zij hebben nipt verloren met 7-8 van Zwemvereniging Azuro H1. De derde wedstrijd van de dag werd gespeeld door Heeren 3 tegen Zv Orca zwemmen H3. Ondanks dat onze mannen lang bij wisten te blijven ging deze wedstrijd uiteindelijk verloren met 6 tegen 12.
Damesch 2 heeft onze eer hoog gehouden door Waterpolo startgemeenschap ESTA D3 met 3-2 te verslaan. Het is Damesch 1 is niet gelukt om de punten in Groningen te houden, zij verloren met 3-12 van Zwemclub Losser D1. ’t Vlaggenschip ging de strijd aan tegen Zpc de Hof H1, het was spannend tot op de laatste seconde. Uiteindelijk zijn de heren van de Hof er met een 8 tegen 9 winst vandoor gegaan.
De Walvisch HIV speelden hun allereerste wedstrijd tegen Zwemvereniging Aqua’68 H2 uit Assen. Ondanks de ijzersterke inzet van onze heeren en het prachtige doelpunt van de aanvoerder, Jesk Aikema, werd deze wedstrijd met 1-29 verloren.