Sinterklaas bezoekt Aqua’68: geef je op voor het feest!

De activiteitencommissie heeft een brief gehad uit Spanje. Sinterklaas en zijn Pieten willen weer graag een bezoek aan de zwemvereniging brengen op 21 november 2015.

Het feest begint om 8.00 uur en alle leden van 4 t/m 10 jaar mogen, samen met broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes komen. Je moet wel al je diploma A hebben. Er zijn leuke spelletjes in het water en natuurlijk komt Sinterklaas ook even kijken. Opgeven kan tot 13 november. Willen de pappa’s en mamma’s ook nog leuke anekdotes, medailles of hobby’s vermelden bij het opgeven? Die worden verzameld in het Grote Boek van Sinterklaas!

Opgeven kan via onze Activiteitenpagina het versturen van een mail naar activiteitencommissie@aqua68.nl. Het feest kost 2 euro per kind. Niet opgeven = niet meedoen!

We hebben nog 1 opmerking en wellicht geheel overbodig. Wanneer er oudere broers/zussen meekomen naar het Sinterklaasfeest, zouden die dan niet de geloofwaardigheid van onze Sinterklaas in gevaar willen brengen, voor de kleineren onder ons. Bij voorbaat dank.