Vacature opleidingen / trainerszaken sectie waterpolo Aqua’68

De sectie waterpolo van Aqua’68 is op zoek naar invulling voor de functie: Opleidingen / Trainerszaken.

Deze functie houdt in dat je verscheidene cursussen organiseert. Hierbij mag je denken aan: een EHBO-cursus voor onze trainers, W-cursus en Scheidsrechtercursussen.

Verder heb je een ondersteunende functie voor onze trainers. Je houdt bij of er voldoende trainers aan het bad staan en probeert nieuwe train(st)ers te werven. Je verzorgt een stukje communicatie tussen de ouders / leden en onze trainers.

Je neemt ook deel aan de sectievergadering. De sectie komt elke twee maanden samen om de stand van zaken te bespreken en gezamenlijk acties uit te zetten. Je mag dus meebeslissen over vraagstukken om waterpolo bij Aqua’68 nog beter en leuker te maken voor al onze leden. Tot slot mag je bijeenkomsten bijwonen die belangrijk zijn voor onze sectie.

Aqua’68 is de zwem- en waterpolovereniging van Assen. Om de zwemsport toegankelijk te houden voor iedereen en een breed aantal activiteiten aan al haar leden aan te bieden, kan zij niet zonder haar vrijwilligers. Wij hebben hen nodig zowel aan het bad als daarbuiten.

Heb je interesse in deze functie, stuur dan een email met een korte motivatie naar gertjan.schikan@gmail.com. De sectie zal alle sollicitaties in overweging nemen en binnen een korte tijd voorzien van antwoord.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *