Waterpolo – Ik wil lid worden

Als je lid wilt worden van zwemvereniging Aqua’68, dan kun je je (alleen) opgeven via deze pagina. Als je eerder lid bent geweest van een zwemvereniging, dan zorgt Aqua’68 er voor dat je wordt overgeschreven van jouw oude club naar Aqua’68. Je bent zelf verantwoordelijk voor een tijdige opezegging bij jouw vorige club en dat je geen contributieachterstand bij jouw vorige club hebt.

Hulpmiddelen

Tijdens de trainingen is een korte strakke zwembroek of badpak wenselijk en tijdens wedstrijden zijn deze verplicht. Ballen, doeltjes en andere hulpmiddelen worden door de vereniging beschikbaar gesteld tijdens de training en wedstrijden.

Je kan via de webwinkel van Hacom uit Assen clubkleding bestellen. Het is voor wedstrijden en tijdens toernoois niet verplicht om clubkleding te dragen, wel draagt dit bij aan de uitstraling van onze vereniging. Het clubtenue bestaat uit een blauw shirt met rode broek en is te bestellen via de webwinkel van Hacom te Assen (LET OP: Bij Hacom kan niet worden gepind, er kan uitsluitend contant betaald worden).

Vrijwilligers

Voor de leden/ouders van leden van Aqua ’68 geldt dat zij zich als vrijwilliger inzetten. Alleen met de hulp van ouders en oudere leden kunnen wij alle activiteiten verzorgen die van belang zijn. Door deze taken zo veel mogelijk te verdelen, komt het niet altijd op dezelfde mensen neer.

Wij zijn op zoek naar leden en ouders voor de volgende functies:

  • Trainer
  • Coach Aspiranten
  • Scheidsrechter.

Volledige functieomschrijvingen zijn hier te vinden. Verder kan je voor vragen contact opnemen met de sectie via infowaterpolo@aqua68.nl.