Wedstrijdsport – Wedstrijdzwemmen uitproberen

Heb je net al je diploma’s behaald of juist een tijdje niet meer gezwommen?

Houd je van zwemmen en wil je eindelijk eens zien hoe hard je nu eigenlijk kan? Wij verbeteren je slagen en leren je een perfecte start- en keerpunten te maken. Lukt dat allemaal en ga je hard genoeg in de training, dan kun je meedoen met een heleboel wedstrijden in de regio Noord.

Ik heb er zin in! Hoe geef ik me op?

Zwem 4x gratis mee op dinsdagavond (19.00 tot 20.00 uur) en/of donderdagavond (18.00 tot 19.00 uur) en probeer zelf of je het leuk vindt! Als je zin hebt gekregen om mee te doen, of natuurlijk als je het gewoon een keer wilt proberen, kun je je per e-mail opgeven via  zwemcommissie@aqua68.nl.

Nadat je 4x mee hebt gezwommen kun je je, als je lid wilt worden, via deze site opgeven.  Word je lid, dan begint het echte trainen. In overleg met de hoofdtrainer wordt bepaald op welke dagen/avonden je mag komen trainen. Als lid train je minimaal 2x per week.

Let op: Het is een voorwaarde dat je op den duur deelneemt aan wedstrijden. Het is níet mogelijk om alleen recreatief te trainen.

Dus kom langs en probeer het 4x uit. Wie weet word jij wel de nieuwe Ranomi Kromowidjojo of Arno Kamminga!

Als je je per e-mail opgeeft voor het proef trainen, vergeet dan niet in de e-mail het volgende te vermelden:

  • Je naam
  • Je leeftijd
  • Welke zwemdiploma’s je hebt.

En als je nog niet zelf kunt of mag mailen, vraag dan aan je ouders of verzorgers of ze je willen opgeven. Voor meer informatie kun je ook altijd e-mailen. Je kunt je op ieder moment aanmelden, ook halverwege het seizoen.

Geef je op en doe mee!

NB: Voor het wedstrijdzwemmen wordt aangeraden om in een badpak/zwembroek en met badmuts en zwembril te trainen. Dit hoeft voor het proef trainen nog niet direct aangeschaft te worden.